• slide
    slide

Besplatno preuzmite bojanku

Stranica 1 od 1
1.Ime: *
2.Prezime: *
3.Spol: *ŽM
4.Ulica: *
5.Kućni broj: *
6.Poštanski broj: *
7.Mjesto: *
8.Godina rođenja: *
9.E-adresa: *

Ako želite dobivati prilagođene sadržaje s obzirom na dob vaše djece, napišite i sljedeće podatke:

10.Broj djece:

Dajem suglasnost da društvo Medis Adria d.o.o. i s njime povezana društva koja su upravitelji zbirki osobnih podataka upotrebljavaju moje osobne podatke, moj spol, ime, prezime, adresu, adresu e-pošte, godine rođenja mene i moje djece te podatke o mojim aktivnostima u vezi s e-novostima (dobivanje i otvaranje poruka, bilježenje klikova na poveznice u e-novostima) i da ih obrađuju u sljedeće svrhe koje će nastupiti upotrebom kartice vjernosti, sudjelovanjem u različitim akcijskim ponudama ili nagradnim natječajima, komunikacijom putem obične ili elektroničke pošte i klikovima na internetskim stranicama proizvoda društva Medis Adria d.o.o.:

11.Preuzimanje bojanke: *

Želim preuzeti bojanku

12.Slanje Medisovih e-novosti (sa zdravstvenom tematikom)

Želim dobivati Medisove e-novosti (sa zdravstvenom tematikom)

13. Druge svrhe:
Slanje besplatnih uzoraka i prikupljanje mišljenja o njima
Provođenje marketinških istraživanja (traženje mišljenja o kvaliteti proizvoda i usluga te o potrebi za dodatnim proizvodima i uslugama)

Upoznat/-a sam s time da ne mogu dobivati e-novosti, odnosno prilagođene e-novosti, sudjelovati u različitim akcijskim ponudama, nagradnim natječajima i marketinškim istraživanjima te dobivati besplatne uzorke ako ne dam suglasnost jer mi Medis Adria d.o.o. ne može osigurati usluge bez obrade mojih podataka.

Upoznat/-a sam s Politikom privatnosti, a time i sa sljedećim: sa zakonskom osnovom za obradu i razdoblje pohrane osobnih podataka; upoznat/-a sam s time da upravitelj može proslijediti moje osobne podatke trećim osobama, odnosno povezanim društvima; upoznat/-a sam sa svojim pravima u vezi s obradom osobnih podataka, a posebno s pravom na povlačenje suglasnosti.

Suglasnost mogu povući u bilo kojem trenutku na gdpr@medis-health.com bez negativnih posljedica.

Upoznat/-a sam s činjenicom da Medis Adria d.o.o. može izvesti moje osobne podatke u treće države, pri čemu su moji osobni podaci zaštićeni na odgovarajući način.