• slide
    slide

Inovativna pjena s učinkom hlađenja za njegu djece s vodenim kozicama

PoxClin® pjena za hlađenje je medicinski proizvod od prirodnih sastojaka kao što su Aloe barbadensis i kamilica, a namijenjen je za njegu djece s vodenim kozicama. Kako znamo, najčešća je tegoba kod vodenih kozica češkanje koje može prouzročiti dodatne komplikacije ili trajne ožiljke, stoga je liječenje usmjereno prvenstveno u sprječavanje svrbeža.

Što sadrži PoxClin® pjena za hlađenje?

PoxClin® pjena za hlađenje sadrži prirodne sastojke poput ekstrakta Aloe vere, kamilice i lavande te je stoga sigurna za upotrebu kod djece. Također sadržava rashladne sastojke i ovlaživače koji hlade i vlaže nježnu dječju kožu pogođenu vodenim kozicama.

Kako proizvod djeluje?

PoxClin® pjena za hlađenje sadržava kompleks 2QR, patentirani inhibitor bakterija koji je izoliran iz biljke Aloe barbedensis. 2QR onemogućuje bakterije stvaranjem fizičke prepreke između bakterija i kože. Tako sprječava razmnožavanje bakterija na koži i bakterijsku infekciju. Smanjenjem mogućnosti infekcije PoxClin® pjena za hlađenje omogućuje prirodni proces zacjeljivanja i pomaže spriječiti ožiljke koji mogu nastati zbog češkanja.

Kako se upotrebljava PoxClin® pjena za hlađenje?

Savjetujemo nanošenje najmanje tri puta na dan ili onda kada treba ublažiti simptome.

PoxClin® pjena za hlađenje lagana je i meka pa se može bezbolno nanijeti i na veće površine kože. Pjena se vrlo nježno utrlja u kožu i već hlapljenje uzrokuje učinak hlađenja. Za još veći učinak hlađenja preporučuje se čuvati PoxClin® pjenu za hlađenje u hladnjaku.

Spremnik sadržava 100 ml PoxClin® pjene za hlađenje.

PoxClin® pjena za hlađenje

  • hladi i umiruje kožu
  • brzo ublažava svrbež
  • smanjuje mogućnost stvaranja trajnih ožiljaka

Smanjenje svrbeža znači manje češkanja. Manje češkanja smanjuje mogućnost nastanka trajnih ožiljaka ili sekundarnih infekcija.